Tehostettu Asumispalvelu - Mertokarin yksikkö

Mertokarin yksikkö on kodinomainen ja viihtyisä luonnon rauhassa, Virroilla Toisveden rantamaisemissa, sijaitseva tehostetun asumispalvelun yksikkö. Mertokarissa asuu 18 asukasta, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua ja hoivaa. Heillä on käytössään henkilökohtaisen huoneen lisäksi yhteiset tilat, joita ovat olohuone, sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, askartelu ja saniteettitilat. Lisäksi on yksi intervallipaikka jossa asukas voi olla vuorottain lyhytaikaisessa hoidossa esim. omaishoitajan loman ajan. Yksikön esimiehinä työskentelevät Lähihoitajat Jonna Niemi ja Jenna Kopsa.

Yksikössä työntekijät työskentelevät 3 vuorossa. Aamuvuorossa on 3-4 työntekijää, Iltavuorossa 3 ja yövuorossa 1-2 työntekijää. Jokaisessa vuorossa on vastuuvuorolainen, jolla on vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto: Lähihoitaja. Heidän työpareinaan työskentelee hoitoapulainen, jolla on esim. laitoshuoltajan tms. koulutus.

Yksikön vapautuvia ja vapaita paikkoja voi tiedustella Mertokarin yksikön vastuuhoitajalta, joka on Riitta Mäki, sairaanhoitaja AMK 0405778505. Asukkaiden omaiset voivat tiedustella omaan asukkaaseen liittyviä tietoja Mertokarin yksikön puhelinnumerosta 044 075 5808.

Mertokarissa voi opiskelijat suorittaa harjoitteluja ja näyttöjä. Opiskelijat voivat tiedustella harjoittelupaikkoja vastuuhoitaja Riitta Mäeltä tai esimiehiltä: Jenna Kopsa p. 040 564 5667 Tai Jonna Niemi p. 040 577 5081.

 

Yksikkö on jaettu kahteen modulliin LILJOIHIN ja ORVOKKEIHIN.

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next